Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE MARTIE 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
Sisteme orientate spre preț

 
Teste de performanță
Sumarul caracteristicilor

Asus L8400 L


Având în spate experiența unui producător important de componente, cei de la Asus apar pe piață cu configurații tot mai interesante.

Când am deschis acest sistem trebuie să recunoaștem că am fost puțin nedumeriți, pentru că ceea ce știam noi nu se potrivea cu ceea ce raporta echipamentul. Chiar dacă noi știam că procesoarele mobile Pentium III rulează la frecvența maximă de 1 GHz, sistemul ne spunea că folosește un procesor Pentium III la 1,13 GHz. În momentul în care am încercat să îl pornim pe baterie și el ne-a raportat tot o frecvență de funcționare de 1,13 GHz, situația a început să se clarifice. Aveam de-a face cu un notebook cu procesor de desktop.

Mișcarea celor de la Asus poate fi considerată reușită, atâta timp cât se obține o creștere în performanță și o o scădere semnificativă a prețului. De cealaltă parte se pune problema consumului energetic, rezultatul obținut în testul de baterie fiind cel mai mic din tot testul. Căldura emisă de procesor este un alt aspect important, timpul relativ scurt în care se desfășoară un test comparativ împiedicându-ne să ne putem pronunța asupra comportării pe termen lung.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Oameni în mișcare - Sisteme portabile" (martie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro