Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE SEPTEMBRIE 2002
[ Stocare ]

TESTE COMPARATIVE

[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Maxtor MaxDiamond D740X

Prima serie de discuri Maxtor de după preluarea Quantum se adresează pe de o parte utilizatorilor individuali în căutare de upgrade, iar pe de alta pieței serverelor de fișiere și web. Utilizând ca și seria IBM platane cu capacitatea de 40 GB, modelul Maxtor prezent în testul nostru este singurul care oferă interfață ATA/133. Aceasta oferă o rată teoretică de transfer de maxim 133 MBps, în realitate rezultatele din teste nereușind să scoată la iveală vreo diferență față de modelele ATA/100. Seria cuprinde patru modele, cu capacități cuprinse între 20 și 80 GB.

La fel ca și seriile anterioare, unitățile DiamondMax D740X beneficiază de tehnologiile de protecție proprietare Maxtor. Sistemele Shock Protection și Data Protection contribuie la evitarea erorilor cauzate de factori atât mecanici cât și de operare, monitorizând în permanență o serie de parametri de funcționare.

Un aspect extrem de important de luat în considerare în evaluarea unei achiziții este raportul preț/capacitate foarte bun, situat în jur de 1,47 $/GB în cazul ambelor firme care ne-au oferit modelul de 80 GB spre testare.


Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "Cele mai tari discuri hard" (septembrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro