Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE SEPTEMBRIE 2002
[ Stocare ]

TESTE COMPARATIVE

[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Cele mai tari discuri hard - IBM Deskstar 120GXP

IBM este o firmă care investește foarte mult în dezvoltarea tehnologiilor noi, domeniul discurilor hard nefiind nici el omis din această politică. De-a lungul ultimilor ani, IBM a prezentat o serie de tehnologii de mare impact, care au condus la creșterea capacităților de stocare, cât și a performanțelor obținute de discurile produse. La fel ca și seria anterioară, seria 120GXP folosește platane de sticlă, tehnologie care permite obținerea unei suprafețe de citire/scriere mai fine și mai dure decât în cazul platanelor din aluminiu. Astfel, capetele de citire se pot apropia și mai mult de suprafața discului, reducând numărul erorilor, în timp ce duritatea crescută conduce la o rezistență mai mare la șocuri mecanice.

Cu o viteză maximă de rotație a platanelor de 7200 rpm, discurile din seria 120GXP se adresează atât utilizatorilor individuali de nivel mediu, cât și stațiilor de lucru de început de gamă.

Rezultatele din teste au fost foarte apropiate de cele obținute de cel mai rapid disc. Dacă adăugăm aici și cel mai bun raport preț/capacitate obținut de modelul de 80 GB, nu putem decât să recomandăm acest model tuturor celor care doresc un echilibru cât mai bun între cele trei caracteristici.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "Cele mai tari discuri hard" (septembrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro