Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE OCTOMBRIE 2002
[ Componente ]

TESTE COMPARATIVE
plăci de bază cu socket 478

MSI 845E Max (MS-6566E)

Ultima placă dotată cu cipset 845E, dar nu și cea din urmă, ne-a plăcut îndeajuns de mult pentru a-i acorda alegerea redacției. S-ar putea ca mulți să nu fie de acord, dar acest lucru nici nu este obligatoriu, în acest sens existând descrierile fiecărui echipament în parte.

Dacă sunteți nou în domeniul overclockingului sau doriți să experimentați funcționarea forțată a sistemului într-o stare de relativă siguranță, MSI vă pune la dispoziție Fuzzy Logic 4. Aceasta este o aplicație Windows ce permite ajustarea parametrilor de funcționare pentru procesor, memorie și AGP, prin intermediul unei interfețe intuitive și prietenoase. Este evident că ajustarea respectivilor parametrii direct din BIOS poate aduce creșteri de performanță mai mari, dar aceasta este o metodă destinată celor care au la activ câteva sute de ore de experiență și câteva procesoare arse prin dulapuri. Pentru că tot am vorbit de BIOS, la fel ca și IT7 și GA-8IEXP, acesta permite funcționarea "neoficială" a memoriei la 333 MHz.

Pe extensia cu două porturi USB ce se montează pe spatele carcasei se află și un sistem de leduri de avertizare. În funcție de combinația în care acestea se aprind, utilizatorul poate identifica și eventual remedia o defecțiune existentă.
Alături de Fuzzy Logic 4, pe CD se mai găsesc MSI GoodMem (aplicație ce monitorizează și optimizează utilizarea memoriei), Live Update 2 (permite automatizarea procesului de actualizare a driverelor și a noilor versiuni de BIOS), MSI PC Alert III (aplicație care monitorizează parametrii de funcționare ai sistemului și emite semnale de avertizare).

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "22 de plăci de bază în teste" (octombrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro