Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuii   
Cartea de oaspei   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE OCTOMBRIE 2002
[ Componente ]

TESTE COMPARATIVE
plci de baz cu socket A

Matsonic MS8318E

Este o plac de baz care, pentru a fi apreciat, are nevoie de o privire general care s in cont de scopul pentru care a fost creat. A fost creat pentru utilizatorul care are nevoie de o soluie cu o performan suficient pentru aplicaii de birou (editoare de text, programe de calcul tabelar etc.). Facilitile integrate (reea, video, audio) permit utilizarea ntr-un birou fr nici un fel de probleme, minimiznd investiiile suplimentare. n ciuda tuturor acestor faciliti, preul este cel mai mic din test. La fel i performana.

Despre designul plcii am fi putut spune c este foarte reuit, dac plasarea conectorului pentru alimentarea cu energie nu era facut n mijlocul plcii. Performanele mici sunt datorate n cea mai mare msur unei vitezei mici de transfer a datelor cu discul hard.

Din toate punctele de vedere, aceast plac de baz reprezint o soluie ieftin. Este cea mai ieftin din test i credem c este una dintre cele mai ieftine plci de baz de pe pia. n plus, integrarea interfeei de reea i a plcii video contribuie la scderea preului sistemului n care va fi montat aceast plac de baz. Dezavantajul evident apare n momentul n care vei dori ceva mai mult, upgrade-ul constituind o cheltuial semnificativ.

Acest produs a fost testat n cadrul testului comparativ: "22 de plci de baz n teste" (octombrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - Lifes Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro