Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE OCTOMBRIE 2002
[ Componente ]

TESTE COMPARATIVE
plăci de bază cu socket A

Matsonic MS8318E

Este o placă de bază care, pentru a fi apreciată, are nevoie de o privire generală care să țină cont de scopul pentru care a fost creată. A fost creată pentru utilizatorul care are nevoie de o soluție cu o performanță suficientă pentru aplicații de birou (editoare de text, programe de calcul tabelar etc.). Facilitățile integrate (rețea, video, audio) permit utilizarea într-un birou fără nici un fel de probleme, minimizând investițiile suplimentare. În ciuda tuturor acestor facilități, prețul este cel mai mic din test. La fel și performanța.

Despre designul plăcii am fi putut spune că este foarte reușit, dacă plasarea conectorului pentru alimentarea cu energie nu era facută în mijlocul plăcii. Performanțele mici sunt datorate în cea mai mare măsură unei vitezei mici de transfer a datelor cu discul hard.

Din toate punctele de vedere, această placă de bază reprezintă o soluție ieftină. Este cea mai ieftină din test și credem că este una dintre cele mai ieftine plăci de bază de pe piață. În plus, integrarea interfeței de rețea și a plăcii video contribuie la scăderea prețului sistemului în care va fi montată această placă de bază. Dezavantajul evident apare în momentul în care veți dori ceva mai mult, upgrade-ul constituind o cheltuială semnificativă.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "22 de plăci de bază în teste" (octombrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro