Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE OCTOMBRIE 2002
[ Componente ]

TESTE COMPARATIVE
plăci de bază cu socket 478

Epox EP-4G4A+

Este prima placă Epox, cel puțin din câte au trecut pe la noi, care a renunțat la PCB-ul verde în favoarea unui maro închis.

Pentru o placă destinată celor care apelează la o soluție integrată, facilitățile existente pot fi considerate totuși prea multe. Controlerul RAID își poate găsi explicația în cazul celor care doresc să asambleze un sistem care urmează să funcționeze ca server într-o firmă mică, acesta oferind modurile de lucru 0 și 1 și suportând ATA/133.

Facilitățile de overclocking, însă, pot fi puse doar pe seama tradiției Epox în acest domeniu, ele fiind puțin probabil să folosească pe un server sau pe orice alt sistem integrat. Din BIOS se pot configura parametrii de funcționare cum ar fi tensiunea de alimentare a procesorului, AGP sau a memoriei, sau frecvența de funcționare a FSB-ului între 100 și 200 MHz, în pași de 1 MHz. Memoria poate funcționa la 333 MHz. Direct pe placă se află un afișaj format din doi digiți, cu ajutorul căruia puteți diagnostica eventualele erori care pot apărea.

Manualul, ca și în cazul Abit, este excelent realizat, Epox făcând parte dintre puținii producători care încearcă să facă și educație utilizatorilor săi.

Alături de CD-ul cu drivere, unde mai găsim și Norton Ghost 2001 și PC Cillin 2000, în cutie se mai află un CD bonus cu Drive Image 4.


Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "22 de plăci de bază în teste" (octombrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro