Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE OCTOMBRIE 2002
[ Componente ]

TESTE COMPARATIVE
plăci de bază cu socket 478

ECS P4IBASD

Prima placă echipată cu cipset 845D a ales soluția de mijloc în ceea ce privește memoria folosită. Cei de la ECS au dotat echipamentul cu două sloturi SDRAM și două DDR. În acest mod, soluția poate deveni atractivă atât pentru cei care își construiesc un sistem nou, cât și pentru cei care doresc să treacă la P4, dar nu au posibilitatea de a renunța deocamdată la memoria SDRAM. Cele două tipuri de memorie nu pot fi folosite în același timp, selectarea tipului dorit făcându-se prin intermediul unui jumper situat sub North Bridge.

Un aspect lăudabil este constituit de apelarea la un controler USB extern (VIA VT6202) pentru suportul standardului USB 2.0. Astfel, placa este dotată cu două porturi USB 2.0, fiind disponibili încă doi conectori, unul pentru o extensie cu 2 porturi USB 2.0 și unul pentru o extensie cu două porturi USB 1.1. Extensiile respective nu se găsesc în cutia plăcii.

Alimentarea se face doar prin intermediul conectorului standard de 20 de pini, dotarea minimală fiind probabil cauza pentru care conectorul suplimentar nu mai este necesar.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "22 de plăci de bază în teste" (octombrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro