Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE OCTOMBRIE 2002
[ Componente ]

TESTE COMPARATIVE
plăci de bază cu socket 478

DFI NB76-EC

Plăcile DFI continuă să impresioneze plăcut de fiecare dată când avem ocazia de a le testa. Chiar dacă nu se bucură încă de renumele altor competitori, echipamentele lor reușesc să ofere performanțe bune, asigurând în același timp și stabilitatea atât de necesară în cazul plăcilor de bază.

Primul model cu cipset 845G din test a impresionat prin prețul sensibil mai mic față de plăcile dotate similar. Adăugând la acest argument și funcționarea ireproșabilă, era normal ca alegerea noastră să se îndrepte spre el.

Configurația a inclus tot ce are nevoie un utilizator care apelează la o soluție cu video integrat. Placa oferă 4 conectori USB 2.0 și poate suporta încă doi prin intermediul unei extensii, dar care nu se află în pachet. În schimb în cutie puteți găsi o extensie S/PDIF IN și OUT și una cu un port serial și unul Game/MIDI.

Pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care întâmpină probleme în configurare, placa beneficiază de un sistem de diagnostic format din 7 leduri, plasate direct pe placă. Codurile de eroare sunt explicate detaliat în manualul de utilizare.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "22 de plăci de bază în teste" (octombrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro