Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE OCTOMBRIE 2002
[ Componente ]

TESTE COMPARATIVE
plăci de bază cu socket A

DFI AD76-RAID

Procesorul este plasat în partea superioară cu clemele de fixare a sistemului de răcire orientate spre soclurile de memorie. Slotul AGP este și el plasat în imediata apropiere a sloturilor de memorie ceea ce presupune montarea în ordinea: procesor, memorie, placă video. Setarea frecvenței de bază între 100 și 133 se realizează prin intermediul unui jumper. Sloturile conectorilor sunt plasați spre extremitățile plăcii, paralele cu marginea acesteia, astfel încât montarea cablurilor se poate realiza fără a ocupa spațiul de deasupra plăcii. Între ghearele de ancorare a sistemului de răcire nu există nici o protecție a circuitului imprimat, o alunecare nefericită a șurubelniței distrugând placa de bază, fără posibilitatea de înlocuire în garanție.

Tehnologia BitGuard cu care este dotată placa de bază permite monitorizarea temperaturii din întregul sistem, dar mai ales a procesorului, prin intermediul senzorului termic din interiorul procesoarelor Athlon XP, ceea ce reduce drastic posibilitatea arderii procesorului.

Rezultatele sunt foarte bune în condițiile în care arhitectura plăcii este mai complexă, ea oferind un port de rețea UTP 10/100, placă de sunet integrată, controler IDE RAID suplimentar. Despre controlerul RAID trebuie spus că oferă doar RAID 0 sau 1, varianta 0+1 nefiind disponibilă pentru acest model.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "22 de plăci de bază în teste" (octombrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro