Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE OCTOMBRIE 2002
[ Componente ]

TESTE COMPARATIVE
plăci de bază cu socket 478

Asus P4B533-E

Modelul a fost prezent în test cu două versiuni, diferite doar prin două opțiuni. Astfel, versiunea oferită de firma Romsoft a beneficiat în plus de interfață Firewire și de rețea incluse.

O caracteristică foarte importantă și deja comună ultimelor modele de plăci Asus venite la teste poartă denumirea comercială de Asus EZ Plug și se referă la prezența unui conector suplimentar de alimentare. Acesta dublează funcționalitatea celui de al doilea conector de alimentare de la sursele de Pentium 4, permițând utilizatorilor care nu dețin o sursă specială de P4 să folosească sursa existentă.

Cei care doresc creșterea performanțelor cu orice preț pot folosi controlerul RAID Promise 20276, care oferă două canale ATA/133 și suportă modurile 0 și 1.

Fiind vorba de o placă Asus, nu puteam să nu vorbim de overclocking. Prin intermediul BIOS-ului se pot seta o serie de parametrii cum ar fi FSB-ul de la 100 la 200 MHz în pași de 1 MHz, tensiunea de alimentare a procesorului, cea a memoriei și cea AGP.

Alături de driverele plăcii de bază pe CD mai puteți găsi CyberLink Power PlayerSE 5.0, Video Live Mail 4.0, PC Cillin și Asus PC Probe, aplicație destinată monitorizării parametrilor de funcționare ai procesorului, cum ar fi temperatura, tensiunea de alimentare sau viteza de rotația a ventilatorului de răcire.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "22 de plăci de bază în teste" (octombrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro