Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IUNIE 2003
[ Sisteme ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Branduri internaționale

IBM Netvista A30P

Deși a beneficiat de un procesor la 2,4 GHz, cei doar 128 MB de memorie DDR au contribuit simțitor la limitarea rezultatelor din teste. IBM nu a renunțat și se pare ca nici nu va renunța vreodată la designul carcaselor, cu colțuri pătrate și aspect industrial. Însă ceea ce contează mai mult este ce se găsește în interior.

Odată deschis capacul superior găsim un interior aerisit, cu posibilitatea de a accede la componentele de pe placa de bază fără a fi nevoie de înlăturarea vreunui cablu. Cu toate acestea, frontal se găsesc două cadre metalice ce găzduiesc, unul hard disk-ul și unitatea floppy, iar celălalt unitatea optică. Aceste cadre se pot înlătura permițând accesul și mai lejer în interior, celor care au nevoie.

Netvista A30P este primul sistem cu Pentium 4 și cu răcire pasivă pe care îl vedem. După pornirea sistemului ventilatorul coolerului de pe procesor se oprește, scopul fiind de a reduce pe cât posibil zgomotul produs. În momentul în care procesorul este solicitat și temperatura sa crește, ventilatorul pornește, însă diferența de zgomot este aproape insesizabilă.

[ Test comparativ - Sisteme (iunie 2003) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro