Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IUNIE 2003
[ Sisteme ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Branduri internaționale

Gateway 300S

Modelul Gateway se diferențiază față de restul categoriei prin câteva caracteristici esențiale. În primul rând este singurul sistem care a folosit o soluție cu memorie SDRAM, acesta fiind principalul motiv al rezultatelor semnificativ mai slabe față de ceilalți competitori. Însă la rezultate au mai contribuit și procesorul Celeron la 2,1 GHz și hard disk-ul Western Digital Protégé, cu cele doar 5400 de rotații pe minut. Este de remarcat prezența unei unități optice combo CD-RW/DVD-ROM.

Carcasa folosita poate funcționa fie în poziție orizontală, fie vertical prin montarea unei tălpi de susținere prezente în cutie. Interiorul carcasei este foarte aerisit, fără a fi nevoie de mișcarea vreunei componente. Acest lucru se explică pe de o parte prin dimensiunile mai mari ale carcasei, iar pe de altă parte prin dimensiunile mai reduse ale plăcii de bază.

Sistemul este însoțit de trei CD-uri colorate diferit, care conțin sistemul de operare, driverele necesare și aplicațiile suplimentare. Manualul de utilizare, deși doar în limba engleză, este uriaș și conține o cantitate impresionantă de informație.

[ Test comparativ - Sisteme (iunie 2003) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

Concurs National de Software Educational Cupa Siveco

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro