Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IULIE 2003
[ Componente ]

 

MSI 865PE Neo2

teste de performanță

 

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 145Ś (fără TVA).
Garanție: 36 luni.
Ofertant Flamingo Computers,
tel.: 021-222.50.41.


Noua generație de cipseturi Intel
MSI 865PE Neo2

[ Intel 875P ]

Aparținând unui producător care se respectă, modelul MSI trebuia să se deosebească cumva de ceilalți. În primul rând există nu mai puțin de 6 conectori USB direct pe placă, în pachet fiind inclusă și o extensie D-Bracket. Pe lângă cele două porturi USB, D-Bracket prezintă patru leduri care se aprind în diferite combinații, funcție de starea sistemului. Folosind legenda din manualul de utilizare puteți detecta astfel eventualele erori apărute.

Un alt element important, poate că nu pentru toată lumea, constă în colorarea diferită a celor două canale de memorie. Acest lucru permite instalarea mult mai intuitivă a memoriilor pentru a funcționa în modul Dual-Channel.

Overclockingul este un punct important în cadrul activității de dezvoltare de la MSI, așa că apariția noului utilitar Core Center nu mai miră pe nimeni. Core Center este o aplicație Windows capabilă să monitorizeze starea principalilor parametrii de funcționare, putând opera chiar modificări în timp real pentru stabilizarea unei eventuale situații neprevăzute. Tot de aici, utilizatorul poate opera manual modificări ale parametrilor de funcționare ai procesorului, memoriei sau AGP-ului, fără teama de a produce pagube fizice componentelor.

În cutie se mai găsesc o extensie cu două porturi USB, aducând numărul porturilor USB disponibile la maximul suportat de cipset, două panglici IDE subțiri, două panglici SATA, un adaptor pentru trecerea de la conectorul de alimentare Molex cu 4 pini, la doi conectori SATA.

Specificații: cipset Intel 865PE, FSB 800/533/400 MHz, NorthBridge Intel 865PE, SouthBridge ICH5, 4xDIMM DDR max. 4 GB, 2xIDE ATA/100, 2xSerialATA 150, Gigabit LAN, audio AC'97 6 canale, 6xUSB 2.0 on-board.

[ Această prezentare face parte din articolul "Noua generație de cipseturi Intel" ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro