Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IULIE 2003
[ Componente ]

   

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 142,1$ (fără TVA).
Garanție: 24 luni.
Ofertant Tape Computer,
tel.: 021-330.57.83,

Preț informativ: 129Ś (fără TVA). Garanție: 24 luni.
Ofertant UltraPro Computers,
tel.: 021-211.70.90.

Noua generație de cipseturi Intel
Abit IS7

[ Intel 875P ]

Conform producătorului, IS7 este o placă destinată overclockingului, documentația fiind concepută în acest sens. Poate că, de plăcerea testelor, vom încerca să "stoarcem" la un moment dat mai mult din ea, să vedem ce poate, însă scopul prezentării de azi nu este acesta.

IS7 este o placă încărcată până la refuz cu facilități. Odată instalată într-un sistem, unele nu vor fi folosite niciodată, însă rămâne de apreciat efortul producătorului de a le integra pe toate. Nefiind probabil mulțumiți cu soluția RAID oferită de SouthBridge-ul ICH5/R, inginerii Abit au considerat că adăugarea unui controler Silicon Image, care să suporte RAID 0 cât și 1, este o alegere mai înțeleaptă. Astfel, numărul conectorilor SerialATA disponibili ajunge la patru.

Odată instalată placa, nu au existat probleme în funcționare. Prima opțiune din BIOS este SoftMenu, la fel ca în cazul tuturor celorlalte plăci Abit. De aici puteți modifica parametrii de bază ai sistemului, cum sunt frecvența FSB, raportul memorie/FSB sau AGP/FSB.

În cutie, alături de placă, mai puteți găsi o extensie cu două poturi USB și două FireWire, două panglici IDE, două panglici SerialATA, precum și două adaptoare pentru trecerea de la conectorul de alimentare Molex cu 4 pini, la cel SATA.

Specificații: cipset Intel 865PE, FSB 800/533/400 MHz, NorthBridge Intel 865PE, SouthBridge ICH5/R, 4xDIMM DDR max. 4 GB, 2xIDE ATA/100, 4xSerialATA 150 (2xICH5 + 2xcip SiliconImage), Ethernet 10/100 Mbps, 1xFireWire onboard, audio AC'97 6 canale, 4xUSB 2.0 on-board.

[ Această prezentare face parte din articolul "Noua generație de cipseturi Intel" ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro