Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE FEBRUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Nevoia de culoare - Imprimante de birou
Lexmark Z65n

Impresia excelentă lăsată de Z55 la categoria imprimantelor pentru acasă este confirmată și de modelul Z65n. Așa cum arată și numele, Lexmark Z65n este dotată cu interfață de rețea, alături de cea USB, fiind extrem de ușor de instalat și configurat într-o rețea internă.
La fel ca și în cazul surorii mai mici, cu tăvile de alimentare și colectare închise Z65 ocupă foarte puțin spațiu pe birou. Imprimanta este dotată cu două tăvi de alimentare, de 150 și 100 de coli. Procesul de aliniere a capetelor se face automat, neexistând posibilitatea de a interveni din partea utilizatorului.

Alături de driverul imprimantei se poate instala și aplicația Lexmark Solution Center. De aici sunt disponibile o multitudine de opțiuni, cum ar fi: soluții predefinite la o serie de probleme uzuale, utilitarul de întreținere a imprimantei, informații despre starea consumabilelor.
Așa cum am spus și în cazul lui Z55, și la modelul Z65 se cunoaște o îmbunătățire semnificativă a calității documentelor tipărite față de modelele Lexmark anterioare. Totuși, se observă o diferență vizibilă între tipărirea în mod economic și normal, atât calitativ cât și din punct de vedere al timpului necesar finalizării procesului de tipărire.

Produs testat în cadrul testului comparativ "Nevoia de culoare" (februarie 2003)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro