Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE FEBRUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Nevoia de culoare - Imprimante pentru acasă
Lexmark Z55

Z55 a constituit surpriza cea mai plăcută a categoriei, față de modelele precedente testate în laboratorul nostru îmbunătățirile fiind evidente. Designul este foate îndrăzneț, forma aerodinamică inducând din start senzația de viteză. Tăvile de alimentare și de colectare a hârtiei se închid atunci când imprimanta nu este în uz, spațiul ocupat pe birou devenind astfel extrem de redus.

Tipărirea în mod text a fost întotdeauna un punct forte pentru imprimantele Lexmark, iar această caracteristică nu s-a schimbat. În plus, calitatea documentelor tipărite a fost sensibil superioară celorlalte două modele din această categorie. Puteți alege între patru moduri de tipărire: quick print, normal, better și best.

După instalarea driverelor puteți instala și utilitarul de administrare Lexmark Solution Center. De aici sunt disponibile o multitudine de opțiuni utile cum ar fi: soluții predefinite pentru diferite tipuri de documente, rezolvarea câtorva probleme uzuale ce pot apărea, opțiuni de întreținere a capetelor de tipărire, informații privind starea consumabilelor. Alinierea capetelor de tipărire se face automat, eliminându-se intervenția utilizatorului, însă împiedicând și corectarea manuală a eventualelor erori.

Chiar dacă a fost lăsat spre finalul prezentării, costul cernelii este probabil cel mai important avantaj pe care Z55 îl oferă. Pentru un utilizator individual, pentru care costurile de exploatare sunt extrem de importante, 4 eurocenți pe pagină negru și 7 eurocenți pe pagină color pot fi considerate costuri acceptabile, fiind și sensibil mai mici față de cele oferite de concurența de la aceeași categorie.

Produs testat în cadrul testului comparativ "Nevoia de culoare" (februarie 2003)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro