Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE FEBRUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Nevoia de culoare - Imprimante foto
HP PhotoSmart 7150 și PhotoSmart 7550

Reprezentantele HP la această categorie au prezentat o serie de caracteristici similare și o serie de diferențe. Concluzia finală a fost că, în ciuda facilităților suplimentare oferite de modelul PhotoSmart 7550, diferența de preț își poate găsi justificarea doar pentru o mică parte din utilizatori.

Ambele modele prezintă senzor de detecție automată a tipului de hârtie și opțiune de instalare a unei unități duplex, fiind capabile să tipărească fără margini pe hârtie format 10x15 cm. Costurile consumabilelor se situează la un nivel mai bun decât al celui oferit de modelele Epson, diferențele calitative fiind deja de domeniul microscopului.

Așa cum spuneam, modelul 7550 prezintă câteva dotări suplimentare, pentru aceasta prețul de achiziție fiind mai mult decât dublu față de versiunea 7150. În primul rând, PhotoSmart 7550 este echipat cu trei cartușe de cerneală: unul negru, unul color standard și unul color foto. Pentru tipărirea normală sunt folosite doar primele două cartușe, cel foto fiind utilizat atunci când se tipăresc imagini pe hârtie specială. În tabelul cu caractersitici au fost trecute doar datele legate de primele două cartușe, cartușul foto fiind capabil de a tipări până la 125 de poze format 10x15 cm și costă 22,7 Euro (fără TVA).
Pentru cei care doresc să tipărească poze fără a mai apela la PC, există disponibile adaptoare pentru carduri de memorie CompactFlash, SmartMedia, Sony MemoryStick, Secure Digital și MultimediaCard. Prin intermediul ecranului LCD color, în combinație cu tastele funcționale plasate frontal, se pot efectua o serie de operațiuni primare asupra imaginii ce urmează a fi tipărită: rotire, mărire/ micșorare, decupare.

Produs testat în cadrul testului comparativ "Nevoia de culoare" (februarie 2003)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro