Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE FEBRUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Nevoia de culoare - Imprimante de birou
HP DeskJet 5550

Cititorii fideli ai revistei își amintesc cu siguranță de materialul despre Deskjet 5550, odată cu apariția pe piață, pe la mijlocul anului trecut. Designul este un pic diferit față de linia clasică HP, modul în care se deschide capacul de acces la cartușele de cerneală aducând un aer chiar SF. Prețul foarte bun de achiziție, alături de costurile decente ale consumabilelor punctează în favoarea lui 5550, în timp ce dotarea cu doar două cartușe de cerneală reprezintă un argument contra. Opțional, cartușul de cerneală neagră se poate înlocui cu un al doilea cartuș color, pentru a permite tipărirea de imagini folosind tehnologia PhotoRet IV.

Printre facilitățile demne de menționat se numără posibilitatea de a opta între alinierea automată sau manuală a capetelor, recunoașterea automată a tipului de hârtie și posibilitatea de instalarea a unei unități duplex automate. În plus, pentru cei care doresc să renunțe la tipărirea unui document deja trimis către imprimantă există un buton de anulare a comenzii, care reacționează instantaneu.

Calitatea documentelor a fost ireproșabilă pe normal și net superioară modelelor Epson pe economic. Prețul plătit pentru aceasta a constat într-o viteză mai mică față de modelele amintite. Testul foto a fost terminat în mai puțin de 6 minute, diferența calitativă față de modelele concurente fiind greu detectabilă cu ochiul liber.

Produs testat în cadrul testului comparativ "Nevoia de culoare" (februarie 2003)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro