Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE FEBRUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Nevoia de culoare - Imprimante de birou
HP Business InkJet 2230

La o primă privire a configurației acestui model se ridică un mare semn de întrebare: cum poate o imprimantă de birou să fie dotată doar cu port paralel? Parțial, răspunsul este dat de modelul Business Inkjet 2280, care este echipat cu interfață de rețea, devenind astfel cu adevărat o imprimantă de birou. Versiunea 2230 însă, așa cum am mai spus, beneficiază doar de port paralel, lucru care s-a simțit și în rezultatele obținute în teste. Alături de portul paralel există și două porturi proprietare HP EIO, unde se pot instala adaptoare opționale de rețea, USB sau wireless.

Construită pentru a face față unui volum lunar de tipărire de 10.000 de pagini, Business Inkjet 2230 este dotată cu 16 MB de memorie RAM și un procesor la 96 MHz. Costurile de tipărire se situează la cel mai mic nivel din test, echiparea cu cartușe separate pentru culori contribuind, de asemenea, la reducerea acestora. Capetele de tipărire sunt și ele separate de cartușe, durata de viață a acestora fiind de 16.000 de pagini pentru negru și 24.000 de pagini pentru color.

Dacă, așa cum spuneam, rezultatele din testele de viteză au fost afectate de folosirea interfeței paralele, nu același lucru se poate spune și despre calitate, aceasta situându-se peste toți ceilalți concurenți, atât pe modul economic cât și pe cel normal.

Produs testat în cadrul testului comparativ "Nevoia de culoare" (februarie 2003)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro