Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Sisteme ]


TESTE COMPARATIVE

Sisteme de categorie grea
Tape Atlantis

[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Una dintre cele mai complete configurații din test a fost construită în jurul unei plăci de bază premiată de noi nu cu mult timp în urmă. Alegerea unei plăci ca Abit IT7 Max asigură nu numai stabilitatea mult dorită de orice gamer, dar permite și setarea parametrilor de funcționare mai sus decât valorile specificate de producător, și asta fără teama de a strica ceva. Evident, această operațiune este recomandată celor care știu despre ce este vorba și se pot încumeta la overclocking.

Fiind un sistem conceput pentru performanță s-a apelat la două hard disk-uri IBM Deskstar 120GXP, montate în RAID 0. Capacitatea totală obținută a fost împărțită în trei partiții FAT32, fiecare de câte 50 GB. Asamblarea internă a mai adus un punct în favoarea sistemului de față, nici una din componente nefiind lăsată la voia întâmplării.

Foarte interesantă și alegerea accesoriilor destinate jocurilor, care însoțesc acest sistem. Alături de un joystick Thrustmaster TopGun Afterburner II, producătorul a optat pentru Tactical Board, produs tot de Thrustmaster, echipament ce oferă o flexibilitate mai mare prin intermediul tastelor programabile, decât un simplu volan.

Această prezentare nu se poate încheia fără a aminti de o altă dotare specială a sistemului Atlantis. Abit Media XP este o unitate de extensie ce se montează pe panoul frontal al carcasei și care asigură un grad extrem de ridicat al conectivității. Astfel, sunt disponibile porturi de conectare pentru căști, microfon, SP/DIF OUT, 2xUSB 2.0, FireWire, IR, precum și pentru carduri de memorie SecureDigital, Memory Stick și Compact Flash.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme de categorie grea" (decembrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro