Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Sisteme ]


TESTE COMPARATIVE

Sisteme de categorie grea
Elsaco Panther 2800

[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Sistemul de la Elsaco este dovada vie că se poate. Se poate asambla un sistem care să nu se cheme Dell, IBM sau HP, dar să respecte toate standardele în materie, și, chiar și în cazul în care rezultatele nu s-ar fi ridicat atât de sus, acest sistem ar fi meritat din plin alegerea redacției. Pe lângă aspectul estetic, deloc de neglijat, carcasa Termaltake oferă condițiile unei asamblări fără compromisuri, ventilarea aerului din interior fiind realizată cu ajutorul a cinci ventilatoare suplimentare.

Configurația aleasă a semănat foarte mult cu cele prezentate de Caro și Maguay, diferența constând în alegerea platformei de bază. Opțiunea pentru o platformă cu memorie DDR permite trecere pe viitor la o altă placă de bază, fără a mai fi nevoie de schimbarea memoriei și fără a fi limitat doar la oferta de plăci cu cipseturi pentru RDRAM.

Funcționarea subsistemului de stocare, format din două discuri de câte 80 GB în RAID 0, a fost ireproșabilă, rezultatele testelor stând mărturie. Capacitatea totală a fost împărțită în două partiții, una FAT32 de 20 GB și a doua NTFS de 133 GB.

Fiind vorba despre un sistem de jocuri și, deci, pentru acasă, asamblorul a inclus în configurație și un TV Tuner Pinnacle Studio PCTV Pro. Odată cu această dotare puteți spune adio clasicului televizor.

Nu puteam încheia prezentarea lui Panther 2800 fără a aminti de unitatea de extensie montată pe panoul frontal al carcasei. Aceasta este dotată cu un ecran LCD pentru afișarea temperaturii interne, cu două porturi USB, unul FireWire și un comutator ce permite modificarea turației ventilatorului de pe coolerul procesorului în trei trepte: low, medium și high.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme de categorie grea" (decembrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro