Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Sisteme ]

TESTE COMPARATIVE

Sisteme de categorie grea
Brainstorm

[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Echiparea cu procesor Pentium 4 la 2,53 GHz era soluția logică în momentul în care cel mai puternic procesor funcționa la 2,8 GHz, iar asamblorul dorea să obțină și un preț cât mai bun. Este adevărat că, privind configurația per ansamblu, prețul este puțin cam prea mic, dar fiind vorba de o informație declarată de producător nu poate fi contestată. Alături de frecvența inferioară a procesorului, față de o serie dintre competitori, placa video cu cipset GeForce4 Ti4600 a constituit un alt element care poate explica rezultatele ceva mai slabe. În cazul sistemului de stocare s-a optat pentru un hard disk IBM Deskstar 120GXP de 60 GB, pe care s-a creat o singură partiție de dimensiune maximă.

Un element de apreciat constă în unitatea de extensie Asus montată panoul frontal. Prin intermediul acesteia se pot monitoriza parametrii de funcționare ai sistemului, fiind disponibile în același timp și un port serial și două USB.

O notă mai puțin bună primește manualul de utilizare, argumentul principal constând nu în cele doar 12 pagini ale sale, ci în problemele de conținut întâlnite. Sperăm că la viitoarea revizuire se va renunța măcar la afirmația că Windows 2000 este o versiune avansată de Windows 95.

Pentru pasionații de jocuri cu mașini, sistemul se livrează însoțit de un volan Thrustmaster Force Feedback GT. Perechea de căști, care de asemenea completează sistemul, este binevenită atunci când cursele continuă și pe timp de noapte.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme de categorie grea" (decembrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro