Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Sisteme ]

TESTE COMPARATIVE

Sisteme de categorie grea
Best Gamer XL

[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Sistemul punctează, din primul moment, la impresia artistică. Carcasa Chieftech cu panou lateral transparent, neonul albastru montat în interior, alături de monitorul LCD din dotare pot atrage mulți clienți grijulii cu aspectul biroului lor. Este adevărat că orice dotare are argumente pro și contra, iar în cazul de față alegerea unui monitor cu ecran LCD pe pentru un sistem de jocuri poate părea hazardată.

Pentru adăugarea unui plus de performanță s-a folosit un hard disk Western Digital Caviar 1200JB Special Edition, cu capacitatea de 120 GB, dar pe care a fost creată o singură partiție de mărime maximă. În acest caz va trebui fie să repartiționați discul și să reinstalați sistemul de operare, fie să folosiți Partition Magic pentru crearea celei de a doua partiții de date.

Am apreciat modul în care s-a încercat o asamblare internă cât mai curată. O nelămurire ar fi totuși legată de plasarea butonului de pornire a neonului în interiorul carcasei, singurul mod de a ajunge la el fiind prin deschiderea panoului lateral al acesteia. Plasarea a nu mai puțin de cinci ventilatoare suplimentare în interiorul carcasei, dintre care unul în dreptul hard disk-ului constituie un punct pozitiv și a fost apreciat ca atare.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme de categorie grea" (decembrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro