Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Sisteme ]

TESTE COMPARATIVE

Sisteme de categorie grea
Ager Wise

[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Singurul sistem dotat cu doar 256 MB de memorie RAM a fost construit cu gândul la obținerea unui preț de achiziție cât mai bun. Acest lucru este dovedit de procesorul Pentium 4 la 2,4 GHz și de placa video cu cipset nVidia GeForce4 Ti4200. Dacă aceste dotări sunt acceptabile în condițiile celui mai ieftin sistem din test, instalarea sistemului de operare Windows 2000 Professional constituie încă o nelămurire pentru noi, performanțele acestuia fiind clar inferioare celor obținute cu Windows 98, Me sau XP.

Apelarea la o placă de bază cu cipset SiS 648 este o opțiune lăudabilă, pe lângă prețul mai mic aceasta asigurând și suport AGP 8X și îndepărtând astfel momentul unui viitor upgrade. Discul hard cu capacitatea de 80 GB a fost împărțit în trei partiții NTFS, cea primară de 20 GB, iar celelalte două de câte 30 GB fiecare. În ciuda faptului că unitatea floppy este lipită de hard disk, nu există nici un ventilator suplimentar care să contribuie la răcirea acestuia.

Odată cu sistemul, firma producătoare oferă clientului și un bonus constând într-o unitate de stocare externă WMG flash USB cu capacitatea de 16 MB.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme de categorie grea" (decembrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro