sigla
Harta
Revista
Album
Stiinta
Divertisment
Forum
Oaspeti
Links
Cautare
cu Google
in site

 

"Balul Bobocilor" 2001

Despre Balul Bobocilor din acest an ne-a relatat o studenta de anul I. Aceasta este desigur parerea ei despre ceea ce s-a intamplat. Daca aveti alte pareri sau mai multe detalii despre bal, scrieti-ne. Viata de student este inaugurata, indiferent daca mediul este civil sau militar, de balul bobocilor.

     Ora inceperii a fost 18.00, cand toti studentii anului I din Academia Fortelor Terestre, imbracati la tol festiv, au venit la prima intalnire a batalionului organizata in alte scopuri decat cele militare. Ca la orice spectacol organizat a fost nevoie de prezentatori, iar aceste roluri au fost jucate de Dorina Olteanu si Cezar Tablet. Pentru inceput s-au prezentat perechile participante la concursul de Miss si Mister, care a continuat cu cateva probe menite sa demonstreze aptitudinile concurentilor. Aceste probe au alternat cu niste momente artistice, printre care: prezentari de moda, prestatia grupului satiric si, un moment ce a reusit sa atraga atentia intregii sali pentru multe momente - dansul unei studente din anul I, Stefania Socol, cu un student din anul IV. Concursul s-a incheiat, dupa cum era de asteptat, cu desemnarea castigatorilor, Miss si Mister "Balul Bobocilor 2001". Iar acestia au fost Angelica Manea si George Olteanu.
     Dupa premierea celor doi a urmat un program de discoteca, care s-a dovedit a fi pe placul tuturor. Daca este sa tragem o concluzie, putem spune ca mesajul balului a fost acela ca studentii din academie mai stiu sa se si distreze, si aceasta ne indreptateste sa ne dorim ca activitati de acest gen sa fie organizate cat mai des.

Aflati aici mai multe despre Miss si Mister

©2001 AFT-grup
Contactati aft-group (pentru sugestii si comentarii)