sigla
Harta
Revista
Album
Stiinta
Divertisment
Forum
Oaspeti
Links
Cautare
cu Google
in site


Aceasta este varianta pe care am realizat-o pentru concurs. Pentru varianta online actualizata, vizitati http://studenti.actrus.ro


A venit iarna!
Probabil ca toti ne-am dat seama de asta cel putin dupa frigul de afara. Si cum caloriferele nu prea tin cu noi, singura dumneavoastra sansa este sa va incalziti citind articolele noastre fierbinti! Asa ca tineti aproape - mereu impreuna!

O EXPERIENTA ROMANEASCA LA ACADEMIA FORTELOR TERESTRE WEST POINT, S.U.A.

   Scopul Academiei West Point este de a educa, pregati si inspira cadetii pentru ca acestia sa devina leaderi de caracter dedicati valorilor Datorie, Onoare, Patrie si serviciului pe viata in slujba natiunii.
   In conceptia americana, ofiterul are la baza integritatea morala si responsabilitatea pentru pregatirea profesionala personala si a subordonatilor sai. Timp de patru ani, Academia West Point modeleaza caracterul cadetilor in vederea atingerii acestor deziderate. ( continuare)


Inscrieti-va acum la lista de emailuri si va vom trimite saptamanal noutatile care apar in site si stirile la zi despre studentii Academiei Fortelor Terestre


  Forumul este activ!
Ultimele noutati din forum:
  *  Raspundeti la intrebarea saptamanii - "Ce v-a determinat sa alegeti A.F.T.?"
  *  O noua categorie in forum: "Viata in West Point", in care doi absolventi ai acestei academii va raspund la intrebari.
Intrati acum in forum!
  Studentii lunii
Studentii lunii decembrie sunt componentii detasamentului de parada care au participat la festivitatile din Bucuresti prilejuite de aniversarea Zilei Nationale a României. Aflati aici mai multe despre ei.
  Arhiva evenimentelor
In arhiva gasiti toate evenimentele despre care s-a scris in acest site - vezi articolele de pana acum.
   Ghid INTERNET 
Multi din cei care folosesc Internetul sunt cu adevarat depasiti de complexitatea serviciiilor oferite si de cele mai multe ori timpul, banii ori intimitatea lor este profund afectata. Nu ma refer aici doar la obisnuitul e-mail ci de la simpla accesare a unor site-uri pana la comertul electronic si problemele care rezulta de aici. (continuare)

©2001 AFT-grup
Contactati aft-group (pentru sugestii si comentarii)