Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Un entuziasm reținut

Procesul de selecție a proiectelor propuse pentru incubatorul de afaceri NEST, pentru prima din cele trei runde de decizii, va fi prelungit până la 31 ianuarie 2001, conform deciziei luate de consorțiul de investitori și Comitetul de Avizare a incubatorului, întrunite pe 17 noiembrie la București pentru a evalua activitatea acestuia la o lună de la lansarea pe piața românească.

Un recent studiu efectuat, cu precădere prin canale electronice, în comunitatea de afaceri de profil, pe un eșantion de aproximativ 200 de persoane, a demonstrat că, deși serviciile și finanțarea propuse de NEST sunt considerate atractive, piața înregistrează o mișcare ce poate fi caracterizată drept un "entuziasm reținut". Specialiștii incubatorului NEST consideră firească o oarecare inerție a pieței românești, având în vedere noutatea conceptului în domeniul TI.

Până pe 27 noimebrie fuseseră înregistrate 20 de propuneri de proiecte, din care 4 au fost estimate cu un bun potențial de creștere și profitabilitate.

"Suntem conștienți că fiecare proiect are specificitatea sa, că fiecare idee e unică în felul ei. Tocmai de aceea ținem să subliniem că programul NEST este anume conceput flexibil, deschis să răspundă cât mai bine condițiilor pieței locale. Fiecare propunere ce ne este adresată va fi evaluată ținând cont de caracteristicile ei, fapt care se va reflecta și în negocieri", a declarat Marco Janezie, director de strategie al grupului a-anacom, partener al consorțiului de investitori al NEST.

Informații suplimentare la www.nest.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.