Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Soft românesc- PC Magazine Romania, Decembrie  2001

PROGRAM DE MANAGEMENT, GESTIUNE, CONTABILITATE ȘI PERSONAL

 

Vă prezentăm spre consultare VIP 2000, un pachet de programe de management, gestiune, contabilitate și personal, fiind adresat oricărui tip de societate comercială cu activitate de comerț en-gros, cu amănuntul, import și prestări servicii și în special pentru firmele care în activitatea lor trebuie să urmărească fluxul mărfurilor cu exactitate folosind diverse elemente de identificare (seriile produselor) la vânzare și la garanție/service.

Această strategie de dezvoltare a produsului VIP 2000 a fost adoptată în urma cercetărilor făcute de specialiști cu privire la cerințele patronilor sau administratorilor în domeniul managementului. Acele persoane care vor să controleze toate activitățile societății în mod curent, amănunțit și corect, lucru pe care fiecare utilizator îl poate auto-urmări cu ușurință fără să aibă cunoștințe deosebite despre calculatoare sau contabilitate.

Programul are o interfață prietenoasă și accesibilă pentru oricine. Poate funcționa în cadrul firmelor cu multe departamente sau fără departamente. Lucrează bine în rețea, fiecare utilizator poate avea activitate separată sau comună în aceeași bază de date. Interconexiunile modulare vă ajută să obțineți date în contabilitate fără un efort suplimentar. Este ușor de adaptat la schimbarea legislației fără intervenția programatorului.

VIP 2000 funcționează în mod multivalutar; se poate factura în lei prin orice fel de valută la cursuri diferite alese de dumneavoastră prin diferite bănci. Satisface nevoile miscărilor interne ale firmelor: multi-gestiune și multi-depozit. Se poate face o trecere rapidă de la o bază de date la o alta în cazul prelucrării datelor mai multor firme și se oferă bonus un număr nelimitat de firme. Se pot selecta diverse metode de calcul ale adaosului comercial (FIFO, media ponderată, media pe lună, etc.).

Din analiza reacțiilor utilizatorilor produsului VIP 2000, am constatat că unii clienți, cu un efort de aproximativ o lună au atins performanțe în domeniul managementului firmelor lor. Aveți posibilitate de ajutor on-line și alte detalii pe website-ul: vip2000.viami.ro, precum și posibilitate de download gratuit sau cumpărați online la www.smarket.ro.

PRIVEȘTE ÎN VIITOR,
DESCOPERĂ ȘI VALORIFICĂ:
VIP 2000 TE AJUTĂ !

Informații suplimentare despre produs pot fi obținute de la Viami Computers, Str. Jariștea nr.2, sector 3, București,
Tel.: 01-327.72.45, fax:01-327.72.44,
e-mail: [email protected] sau [email protected]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro