Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Soft românesc- PC Magazine Romania, Octombrie  2001

Translator 1.0 Acum și-n varianta server

Prin simpla conectare la serverul pe care ați instalat soft-ul, puteți traduce documente din engleză în română sau din română în engleză. În funcție de capacitatea rețelei și puterea serverului, un număr nelimitat de utilizatori se pot conecta pentru a lucra în echipă rapid și ușor.

Produsul Translator, atât monopost cât și varianta server, sunt de fapt unelte de dezvoltare la îndemâna utilizatorilor. El excelează în primul rând prin mijloacele de adaptare a textelor și dezvoltarea bazei de date proprii utilizatorului și mai puțin în tezaurul de cuvinte.

Această strategie de dezvoltare a produsului a fost adoptată în urma cercetărilor făcute asupra traducerilor automate de texte. Toate tentativele din lume de a găsi soluția magică au eșuat. Oricare limbă din lume are particularități care țin mai mult de muzicalitatea sa decât de reguli. De fapt s-a constatat că toți oamenii au o limbă proprie prin utilizarea unor combinații de nuanțe, variante și tezaur proprii ale unei limbi comune. A satisface sute de mii sau milioane de oameni este astfel imposibil.

Produsul Translator nu este util celor ce cred că nu trebuie depus nici un efort sau celor ce cred că au achiziționat formula magică. Dar este extrem de util celor care îl achiziționează pentru a-și mări productivitatea, vor sa înțeleagă rapid un text sau vor să-și îmbunătățească cunoștințele de limba română sau engleză prin procesul de învățare. Avantajul principal al variantei server este lucrul în echipă prin care se acumulează experiența comună pe grupuri profesionale sau sociale, dar și de ,,jargon" de comunicare între grupuri. De asemenea, varianta server are avantajul că păstrează și facilitatea variantei monopost de a crea propria structură fiecărui utilizator.

Efortul nostru se va concentra și în continuare, cu precădere, pe atașarea de noi unelte de procesare și personalizare, dar și în dezvoltarea tezaurului de cuvinte. Din analiza reacțiilor utilizatorilor produsului Translator, am constatat că unii clienți, cu un efort de aproximativ o lună au atins performanțe în acuratețea traducerii textelor și productivității, nebănuite nici măcar de noi, dezvoltatorii produsului.

Informații suplimentare despre produs pot fi obținute de la Softchim SA, Str. Splaiul Independenței 202A, sector 6, București, tel.: 01- 638.72.40, fax: 01-220.27.12, www.softchim.ro

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro