Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Soft românesc- PC Magazine Romania, Octombrie  2001

Pachet Software Integrat
SIVECO Applications 6w3

(Arhitectura pachetului SIVECO Applications)

SIVECO Applications, Sistem Informatic Integrat (ERP), a cărui primă versiune a fost lansată în 1994, este utilizat în prezent la un număr de peste 1000 clienți internaționali și peste 100 de firme mari din România.

SIVECO Applications 6w3 , care se impune prin utilizarea unor tehnologii de vârf provenite de la leaderi mondiali cum ar fi Oracle, Microsoft, etc., bazat pe o arhitectură n-tier pentru o mai bună scalabilitate, reduce costurile globale de întreținere și operare.

Sistemul Informatic Integrat SIVECO Applications 6w3 este deosebit de avantajos de utilizat de companiile cu o structură de tip sediu central și subsidiare răspândite geografic, care, fără a fi dotate cu echipamente performante, pot accesa, având drepturi de acces bine determinate, informații specifice și de interes, returnând un feedback prompt, detaliat sau consolidat.

Sistemul Informatic Integrat SIVECO Applications acoperă următoarele functionalități complexe:

  • financiar - contabilitate
  • gestiunea personalului, planificarea și urmărirea evoluției forței de muncă, precum și salarizarea personalului
  • gestiunea activelor necorporale, a mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar
  • gestiunea bugetelor
  • gestiunea stocurilor, magaziilor și achizițiilor
  • gestiunea clienților, tarifelor, a comenzilor de la clienți și a livrărilor către aceștia
  • definirea și urmărirea contractelor și comisioanelor
  • gestiunea întreținerii
  • raportări pentru departamentul de conducere
  • fundamentarea deciziilor și realizarea analizelor economice (sisteme suport de decizie)

Componentele Pachetului Integrat sunt dezvoltate în întregime de firma SIVECO România SA. Caracterul integrat al componentelor în cadrul Pachetului este dat de concepția unitară avută în vedere în timpul dezvoltării lor, de arhitectura (Client/Server), n-tier, mediul de dezvoltare și server de baza de date (Oracle) comune folosite.

Comunicația dintre componente este rezolvată în mod intrinsec prin utilizarea unei baze de date comune.
Utilizatorul beneficiază de aceeași interfață grafică, toate componentele folosind același standard referitor la ferestre, moduri de lucru, obiecte informatice.

De asemenea, securizarea datelor este tratată în mod uniform, drepturile de acces ale utilizatorului putând fi stabilite până la cel mai detaliat nivel posibil: operațiile (vizualizare, adăugare, modificare, ștergere) existente în cadrul fiecărui modul al componentelor și chiar datele din baza de date.

Dezvoltarea componentelor din pachetul Integrat s-a realizat pe baza cerințelor exprimate de utilizatori, experți in domeniile lor de activitate. Acest lucru a făcut posibilă rezolvarea de către ansamblul componentelor a problemelor specifice domeniilor acoperite.

SIVECO România produce cel puțin o nouă versiune pe an a tuturor componentelor Pachetului Integrat păstrând compatibilitatea cu versiunile anterioare. Apariția noilor versiuni este determinată în primul rând de necesitățile beneficiarilor, apoi de modificări de legislație sau de mod de tratare a problematicii acoperite și de schimbări la nivelul tehnologiei informatice.

SIVECO România a fost inființată la începutul anului 1992 ca societate cu răspundere limitată, în cadrul Grupului Internațional SIVECO. În anul 1997 compania a devenit societate pe acțiuni. În aprilie 2000, SIVECO România a devenit parte integrantă a grupului olandez Danel Business Ventures, păstrandu-și obiectul de activitate. SIVECO România SA este certificată ISO9001 începând cu luna iunie 1999, de către compania franceză AFAQ-ASCERT, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează.

Principalul obiectiv al companiei SIVECO îl constituie dezvoltarea și implementarea Pachetului Informatic Integrat SIVECO Applications, folosind cele mai noi și avansate tehnologii existente în lume. Pentru aceasta SIVECO România efectuează analiză, cercetare, proiectare, dezvoltare, asigurarea și controlul calității, întreținere și școlarizare. De asemenea, propune soluții pentru îmbunătățirea produselor software existente și dezvoltă în permanență produse software noi.

Având în vedere situația și necesitătțle concrete actuale din România din punct de vedere informațional, compania dezvoltă și oferă soluții informaționale globale specifice. Aceste soluții vizează toate arhitecturile informaționale ale unei companii - hardware, software, educațională - și realizează chiar reengineering-ul acestora.

Detalii: www.siveco.ro

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro