Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Soft românesc- PC Magazine Romania, Octombrie  2001

E-mail-ul primit este protejat!

Amenințările electronice sosesc de oriunde, răspândirea acestora urmând în ultimii ani o curbă exponențială datorată internetului. Ultimele atacuri ale unor viruși ca Sircam sau Code Red au demonstrat faptul că în cazul companiilor protecția locală antivirus nu mai este de ajuns. Pornind de la această premisă, trebuia creată o nouă generație de programe antivirus. O generație care să schimbe totul. O soluție de protecție centralizată, direct pe serverul de e-mail, care să elimine update-urile și upgrade-urile pe fiecare stație de lucru în parte. De curând, o asemenea soluție a fost lansată pe piața națională și internațională: RAV AntiVirus pentru serverele de e-mail.

Produs în România și dezvoltat în două variante diferite, atât pentru cei care folosesc un server Exchange cât și pentru cele mai folosite servere de mail pe Linux sau BSD: QMail, SendMail, PostFix și CommuniGate Pro, RAV AntiVirus este la ora actuală cea mai bună soluție antivirus pentru e-mail. Promovat pentru prima dată la Ifabo 2001, RAV AntiVirus for Mail Servers constituie soluția finală de eradicare a oricărui virus care ar putea încerca să se infiltreze în sistemul dumneavoastră informatic.

În vremurile pe care le trăim foarte puține amenințări electronice încă mai sosesc pe dischete infectate sau pe un CD-ROM neverificat. Majoritatea virușilor se răspândesc la ora actuală prin internet. Un e-mail de la un prieten, o pagină de web rău intenționată, o rețea neverificată sau un concurent neloial pot constitui tot atâtea potențiale surse de infecție. Cum să poți face față la toate ?

RAV se bazează pe tehnologia TPI (Total Platform Independent), care permite folosirea aceluiași motor pentru scanarea sau dezinfectarea oricărui sistem de operare pe care este instalat RAV AntiVirus, indiferent dacă este vorba de Linux, Psion, BeOS sau Windows 2000 Professional. Această tehnologie a devenit posibilă datorită unui limbaj de dezvoltare proprietar de tip Java, denumit Zeta, care permite motorului portarea sa pe orice platformă sau sistem de operare.

Din întreaga familie pentru servere de e-mail, cel mai nou produs, RAV AntiVirus pentru Exchange 5.5, a fost proiectat să detecteze și să înlăture orice virus conținut de corpul mesajelor electronice sau de fișierele atașate acestora.

Construit pe tehnologia MAPI de la Microsoft (fiind de altfel un produs recomandat de MS România), RAV AntiVirus scanează cu succes în fișiere compresate, dezinfectând orice mesaj inclus într-un alt e-mail, la orice nivel.

Motorul de detecție puternic, care nu supraîncarcă serverul Exchange, desfășurarea procesului de scanare în memoria PC-ului, fără salvarea de fișiere pe discul hard înaintea scanării lor precum și scanarea automată a unui mesaj sau a unui director atunci când acestea sunt copiate sau mutate într-o altă locație sunt doar câteva dintre caracteristicile care alcătuiesc construcția unică a antivirusului românesc de la GeCAD Software.

Configurarea RAV pentru Exchange se realizează centralizat, printr-un utilitar dedicat. Odată instalat, nici un virus care încearcă să pătrundă în companie, oricât de bine ar fi ascuns, nu va putea trece de bariera protectoare impusă de RAV AntiVirus. Mai mult decât atât: la instalarea RAV (sau după o planificare săptămânală), administratorul de rețea poate scana toate căsuțele de e-mail și directoarele publice, centralizat, existând chiar și posibilitatea specificării unor anumite conturi de e-mail care să fie excluse de la scanare. De asemenea, dacă veți dori la un moment dat să creați noi conturi de e-mail, acestea vor fi scanate direct, fără necesitatea reinstalării produsului, prin planificarea procesului de detecție a noilor căsuțe de e-mail.

RAV AntiVirus este acum disponibil oricărei companii care utilizează un server Exchange de e-mail, licențierea fiind facilă și în același timp revoluționară: este luat în calcul numai numărul de servere protejate, indiferent de traficul internet scanat sau de numărul de căsuțe protejate. Ușor de utilizat, produsul poate fi actualizat zilnic, manual sau automat, RAV detectând la ora actuală peste 61.000 de viruși. Orice upgrade ulterior de motor sau de noi semnături de viruși RAV AntiVirus va fi extrem de ușor de efectuat.

Un singur produs antivirus poate combina cu succes viteza uluitoare, puterea în operare, extensibilitatea, scalabilitatea și robustețea necesară în lupta împotriva amenințărilor electronice. Un singur produs antivirus premiat internațional este construit în România. Și unul singur înseamnă protecție completă: RAV AntiVirus.

Lucrează liniștit! RAV veghează!
GeCAD Software, www.rav.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro