Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Soft românesc- PC Magazine Romania, Aprilie  2002

Selligent

Selligent este în egală măsură o soluție integrată de magazin virtual dar și un canal de marketing sau de gestiune a relațiilor cu clienții. Managementul activităților de marketing și vânzări se face utilizând Internetul ca mediu de comunicare și colaborare interactivă. În esență, Selligent oferă o modalitate flexibilă și performantă, ușor de configurat și exploatat, de abordare a comerțului electronic, fie că este vorba de produse și servicii destinate pieții de larg consum, modelul Business to Consummers, sau de cele care se limitează la relațiile dintre companii, modelul Business to Business.

Cui se adresează în primul rând soluția Selligent ?
Selligent este o soluție de luat în considerație cu precădere în cazul următoarelor tipuri de clienți:
• companii care oferă produse și servicii disponibile într-o gamă relativ largă de sortimente, opțiuni, configurații (de tip catalog). Exemple tipice pot fi firmele de design și amenajări interioare, mobilier, echipamente și componente electronice, piese de schimb auto, organizatori de expoziții, etc
• companii care furnizează servicii care cer reactualizări frecvente, de tipul serviicilor imobiliare sau a celor de turism, ticketing, etc
• companiilor industriale care vor să-și promoveze produsele pe piețele externe; este o alternativă semnificativ mai ieftină și mai eficientă la costisitoarele cataloage de produse și un mediu complementar natural al prezenței firmei la târguri și expoziții din țară și străinătate.

Caracteristicile și avantajele Selligent
Selligent este structurat pe câteva "sfere de influență", fiecare putând fi administrată pe bază de parolă de către persoana cea mai autorizată să o facă (gestiune, politici de merchandising, managementul tranzacțiilor etc.).

Astfel, cumulând într-un pachet integrat toate funcțiunile de bază ce trebuie implementate într-o aplicație performantă de comerț electronic, Selligent răspunde și celor mai pretențioase cerințe prin:

Eficiența operațională prin automatizarea și monitorizarea activităților de management al unei afaceri: gestiunea clienților, a comenzilor și a stocurilor.

Personalizarea relațiilor cu fiecare client în parte printr-un sistem online inteligent în cadrul căruia se aplică cu ușurință pentru diferiți clienți (distribuitori, clienți fideli etc) politici preferențiale de preț, reduceri, bonusuri în produse și chiar acces diferențiat la anumite informații despre produse.

Ușurința în implementare și utilizare, Selligent oferind posibilitatea de a construi un catalog funcțional și personalizat integral prin intermediul unor instrumente intuitive de gestionare a conținutului.

Securizarea informațiilor prin tehnici avansate de criptare care conferă siguranță maximă în transferul de informații între companie și fiecare client în parte.

Este Selligent dificil de instalat și de utilizat?
Cu un efort minim, Selligent permite crearea unui sistem coerent de planificare, gestiune și control al vânzărilor și distribuției într-un timp extrem de scurt. Din moment ce Necom Net asigură 24 de ore din 24 găzduirea aplicației și suportul tehnologic iar managementul conținutului (respectiv actualizarea categoriilor de produse și servicii precum și stocurile aferente) se face direct, simplu și fără efort, de la sediul firmei client, soluția Selligent asigură un remarcabil confort la utilizare. De exemplu, folosind Selligent veți fi în permanență informat asupra situației stocurilor, comenzilor sau clienților, indiferent de locul în care vă aflați și de computerul pe care lucrați.

Datorită posibilităților generoase de control asupra proceselor specifice și a activitaților comerciale, Selligent poate fi considerată una dintre cele mai performante, flexibile, abordabile și "prietenoase" soluții de comerț electronic disponibile pe piața românească în acest moment.

Date de contact:
Necom Net S.A.
Iași, str. A. Panu nr. 40, bl. 1A
Tel: 032-41.01.61, 032-41.01.62
Fax: 032-21.08.23

Trimiteți un mesaj producătorului acestui software românesc
Nume
Prenume
Adresa e-mail:
Mesaj
            

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro