Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Soft românesc- PC Magazine Romania, Martie  2002

SOLUȚII ROMÂNEȘTI

Internet Security Systems (ISS) în România

Este compania românească dedicată identificării și oferirii celei mai performante soluții de securitate a unui sistem informatic, bazându-se pe o echipă de profesioniști cu peste 500 ore de training în străinătate și pe o suită alcătuită din produse recunoscute la nivel mondial. Best Internet Security (BIS) este Technology Partner pentru România al Internet Security Systems (ISS), liderul mondial în domeniul securității IT.

Consolidarea relațiilor confidențiale cu parteneri din toată lumea precum și valoarea informației deținute sau transmise determină nivelul de protecție necesar și arată nevoia de consultanță specializată în ceea ce privește securitatea IT. Un astfel de serviciu poate ajuta o companie să-și consolideze rețeaua, concentrându-se asfel doar asupra afacerii.

Informațiile și soluțiile pentru securizarea rețelelor reflectă domeniul de excelență al BIS. Combinând cele mai avansate tehnologii cu servicii profesionale specializate, BIS reușeste să realizeze o corectă analiză, proiectare, implementare, integrare, protecție și administrare a securității oricărui sistem informatic.

Securitate proactivă: Produsele software integrate în soluțiile BIS permit realizarea unei monitorizări active, detectarea și respingerea cu succes a atacurilor. Începând cu scanerele pentru rețea, sisteme, servere și pentru bazele de date și până la soluțiile IDS de detectare a intruziunilor în timp real, produse cum sunt cele create de Internet Security Systems (ISS) sunt recunoscute ca fiind cele mai performante, cu o cotă de piață de 88% și respectiv 62%, în nișele de Intrusion Detection și Vulnerability Assessment. Dintre clienții ISS menționăm 21 dintre cele mai mari 25 de instituții bancare mondiale, primele 10 companii de telecomunicații din lume, U.S.Army, NATO, UE etc. În acest moment, soluțiile ISS sunt disponibile și pe piața românească, prin Best Internet Security, companie creată și certificată exclusiv pentru oferirea soluțiilor de securitate IT.

BIS propune o metodologie modernă pentru securizarea reală a datelor și sitemelor informatice, ce cuprinde: Crearea unei Politici Securitate, Evaluarea și analiza riscurilor (Risk assessment), Arhitectura noului sistem informatic securizat, Implementarea și Integrarea cu sistemele existente, Monitorizarea și Managementul noului sistem securizat. Alături de acești pași de implementare există trei activități desfășurate pe întreaga perioadă de implementare a unui proiect de securitate: Consultanță; Suport tehnic și Educare. BIS este specializată în oferirea de soluții doar pentru asigurarea securității sistemului informatic, printre produsele utilizate enumerând: Internet Scannerä încorporează cea mai vastă experiență de pe piață pentru a realiza verificarea automată a unei game largi de vulnerabilități in rândul componentelor rețelei.

Database Scannerä este prima soluție de evaluare a securității aplicațiilor de baze de date, creată pentru a furniza informații asupra vulnerabilităților acestora. System Scannerä, parte integrantă a platformei SAFESUITEâ este o aplicație care analizează securitatea unui sistem de operare detectând și raportând punctele slabe ale acestuia. Soluție anti-intruziune: ISS RealSecureä este o aplicație puternică, automată, care oferă protecție în timp real împotriva intruziunilor neautorizate fără a obstrucționa funcționarea normală a rețelei, reacționând la atacuri și abuzuri prin întreruperea conexiunii sau cu alte răspunsuri. X-Forceä, echipa de elită a ISS în domeniul securității sistemelor cercetează și dezvoltă remedii pentru fiecare dintre vulnerabilitățile și tipurile de atacuri nou apărute.

O securitate puternică a rețelei devine un avantaj competitiv în afaceri și trebuie tratată ca o prioritate. În situația în care dețineți informații sensibile pe care trebuie să le protejați, suntem convinși că doriți să beneficiați de o soluție profesională, eficientă atât din punct de vedere tehnic cât și financiar. Partenerii BIS, precum ISS (Internet Security Syetems), Network Associates, Symantec, BorderWare, SonicWALL, reprezintă o garanție a calității soluțiilor oferite.
Informații detaliate asupra securității IT pot fi găsite la adresa www.biss.ro

Contact: Bogdan Toporan Marketing & Sales Manager,
Tel.: (+40) 1 345 5505; www.biss.ro

Trimiteți un mesaj producătorului acestui software românesc
Nume
Prenume
Adresa e-mail:
Mesaj
            

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

Concurs National de Software Educational Cupa Siveco

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro