Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE MAI 2002
[ Divertisment ]

SP 2000

Caracteristici
PUNCTAJUL OBTINUT
Informații

Preț informativ: 65$
Garanție: 1 an.
În România prin Noaa Computers
tel.: 01-242.86.75

Sunet pentru birou - SP 2000, SP 950

Cristian Lăcraru

Sistemele de sunet pentru birou sunt în marea majoritate formate din două sau trei boxe (doi sateliți și un subwofer). Cel mai important lucru la acest gen de sisteme îl reprezintă designul și spațiul ocupat pe birou, puterea trecând în acest caz pe locul secund. Vom prezenta mai jos două astfel de sisteme. Este vorba de SP 2000 și SP 950 produse de firma UTT, sisteme ce pot fi folosite și pentru acasă (fără prea multe pretenții însă).

SP 2000. De la început surprinde prin designul deosebit de atrăgător. Partea cea mai interesantă a sistemului o constituie cei doi sateliți plați. Aceștia sunt protejați magnetic pentru a putea fi așezați eventual lângă un monitor, confecționați din plastic, fiecare din ei fiind dotat cu câte un difuzor de 3W. Subwooferul este confecționat din lemn (mai puțin partea frontală), acest lucru oferind o mai bună rigiditate și calitate sunetelor. Deși acesta nu este protejat magnetic, cablul livrat în cutie pentru conectarea la calculator are o lungime destul de mică ( aproximativ 125 cm). Toate conexiunile sunt realizate prin intermediul subwooferului, aici existând butoane pentru controlul volumului general, al bas-ului și al înaltelor. Există o singură intrare audio.

SP 2000 nu este un sistem pretențios. Poate fi folosit cu success la birou datorită designului său extrem de plăcut și a spațiului mic pe care acesta îl ocupă. Sunetul redat este unul de o calitate acceptabilă pentru o cameră de dimensiuni relative reduse.

SP 950

Caracteristici
PUNCTAJUL OBTINUT
Informații

Preț informativ: 50$
Garanție: 1 an.
În România prin Noaa Computers
tel.: 01-242.86.75

SP 950. Se aseamănă foarte mult cu modelul SP 2000, construcția fiind practic aceeași: doi sateliți (din plastic) și un subwoofer confecționat din lemn (mai puțin partea frontală). Diferențele sunt doar de design, de modul de conectare și de putere. Și aici există pe subwoofer trei butoane pentru control asupra volumului general, bas-ului și înaltelor.

Conexiunile se realizează tot în subwoofer dar la acest model există câteva cabluri pentru a putea face conexiunile fără să vă aplecați mereu sub masă pentru a avea acces la acesta.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.
LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro