Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE MAI 2002
[ Divertisment ]Caracteristici
Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT
Informații

Preț informativ 100$ (fără TVA).
Garanție: 1 an.
În România prin Skin Media,
Tel.: 01-231.50.97

Sunet din trei: 2+1 Altec Lansing 2.1

Cristian Lăcraru

Unul dintre cele mai folosite sisteme de sunet la ora actuală este sistemul 2.1. Acestea nu sunt concepute pentru profesioniști (prelucrări audio, jocuri), ci sunt destinate utilizatorilor clasici mai puțin pretențioși. Din această gamă vom prezenta modelul Altec Lansing 2.1, model care ne-a făcut o impresie foarte bună pe parcursul timpului în care s-a aflat în laboratorul nostru.

Altec Lansing 2.1 nu este un echipament sofisticat, dar în modul în care este conceput și pentru ținta pe care o dorește este perfect. Este un sistem de sunet format din doi sateliți și un subwoofer, cu un design delicat, realizat într-un mod în care conferă spațiului un aspect de liniște. Ca parte de conexiuni nu este foarte pretențios. Toate drumurile duc la subwoofer, cam așa s-ar defini faptul că toate conexiunile se realizează prin intermediul subwooferului. Există aici conectori pentru sateliți, două intrări audio (una principală și alta auxiliară, putând efectua astfel unele mici mixaje), și un conector pentru telecomandă. Este vorba de o telecomandă cu fir pe care se află dispuse trei butoane, două pentru controlul volumului și unul general de pornire/ oprire.

Telecomanda mai prezintă și un suport metalic (mai mult de design), astfel de suporturi întâlnindu-se și la sateliți. Volumul subwooferului poate fi controlat separat pentru o cât mai bună audiție, în acest scop existând un potențiometru dedicat pe acesta. Sateliții sunt protejați magnetic pentru a putea fi așezați (eventual) lângă monitor sau alte astfel de echipamente sensibile la acest gen de aparatură. Subwoofer-ul nu este nevoie să fie protejat magnetic, el fiind așezat cât mai aproape de podea și de un perete pentru a reda sunetele de frecvențe joase cât mai fidel. Subwooferul poate fi așezat oriunde în cameră, el neprezentând direcționalitate a sunetelor datorită naturii acestora. În pachet mai găsim un cablu de conectare, un adaptor și un manual de utilizare. Puterea debitată de acest sistem audio este de ajuns pentru utilizarea acestuia acasă sau la birou. Sateliții prezintă un difuzor de medii și un tweeter pentru sunetele de frecvență înaltă.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.
LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro