Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Software ]

Fotografii pe televizor

Cu ajutorul lui Photos on TV poți importa fotografii dintr-o cameră digitală, un scaner, sau din memoria hard disk-ului; acestora le poți adăuga sunete sau efecte de tranziție pentru prezentări. Apoi poți copia rezultatul final pe un CD sau DVD ce poate fi rulat pe un DVD player conectat la televizor.

Dacă fotografiile tale necesită o anumită cosmetizare înainte de prezentare, Photos on TV iți pune la dispoziție un soft de editare cu opțiuni precum înlăturarea automată a ochilor roșii și corectarea culorilor.

Una dintre cele mai impresionante tranziții disponibile este morphine, care constă în metamorfoza a două imagini, efect ce implică transformarea unei poze în cealaltă, tehnică folosită în binecunoscutul film Terminator 2.

Scrierea prezentărilor pe disc este ușor de realizat prin apăsarea butonului Create Disc, care activează a doua parte a programului. De aici pot fi setate meniurile DVD-urilor pentru ca acestea să fie ușor de navigat. O telecomandă virtuală te ajută să verifici cât de utile sunt meniurile create de tine.

X-oom Photos on TV
Producator X-oom


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro