Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Software ]

Cloudmark SpamNet

SpamNet este un serviciu pe bază de subscripție cu ajutorul căruia poți scăpa de mesajele tip junk din Inbox. În primele 30 de zile folosirea sa este gratuită, iar apoi utilizatorul trebuie să scoată din buzunar 4$ lunar. SpamNet funcționează doar alături de clienții de e-mail Outlook și Outlook Express, după instalare fiind adăugat un director "Spam" alături de cele deja existente.

Modul de operare al acestui serviciu constă în scanarea mesajelor sosite la clientul de mail și verificarea rezultatelor cu o listă de expeditori de junk cunoscuți. Dacă totuși găsești un asemenea mesaj în Inbox, poți apăsa butonul de blocare aferent care îi va spune lui SpamNet că acest mesaj este de tip junk și îl va trimite în baza de date centrală.

Rata de eficiență a acestui serviciu este de 95%, cel puțin din spusele furnizorilor. În cazul în care te hotărăști să folosești SpamNet, ar fi bine totuși să verifici din când în când și directorul Spam pentru a fi sigur că nu au fost blocate mesaje legitime importante. La urma urmei, nimic nu-i perfect!

Cloudmark SpamNet
Producător Cloudmark

 

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro