Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Software ]

Panda Platinium Internet Security

Instalarea este simplă de realizat și este urmată de verificarea obligatorie a update-urilor disponibile. Totuși, pentru a beneficia de avantajul update-ului automat al antivirusului, Panda Internet Security trebuie înregistrat online cât mai repede posibil, după care sunt descărcate cele mai noi semnături. Apărarea împotriva virușilor și a atacurilor prin e-mail se realizează cu ajutorul motorului antivirus al celor de la Panda, care oferă suficientă protecție pentru utilizatorul de acasă. Spre deosebire de alți antiviruși care încetinesc sistemul, motorul ultra rapid de scanare împotriva virușilor, nu solicită resursele calculatorului.

Modulul de firewall din suită oferă opțiunea default, ceea ce înseamnă că nu ești nevoit să mai configurezi setările acestuia.

Filtrul pentru spam integrat în Outlook direcționează mesajele nedorite într-un director separat specificat de utilizator. Uneltele disponibile permit recuperarea mesajelor legitime tratate ca spam, precum și ștergerea oricărui spam care a reușit să intre în Inbox.

Filtrarea conținutului web este de asemenea o parte importantă a suitei. Utilizatorul are posibilitatea să seteze filtre aranjate pe categorii pentru fiecare cont de utilizator de care dispune sistemul.

Panda Platinium Internet Security
Producător Panda Software

 

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro