Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Software ]

Ștergere definitivă

Atunci când este golit, Recycle Bin nu șterge fișirele de hard disk, ci marchează spațiul folosit de acestea ca fiind disponibil pentru scriere. De fapt, fișierele șterse în acest mod pot fi adesea recuperate folosind softurile potrivite, cu condiția ca spațiul de memorie asignat să nu fi fost folosit între timp, altfel spus să nu se fi scris peste ele.

Cea mai nouă versiune a softului Destoy-it Pro oferă o serie de modalități prin care utilizatorul poate fi sigur că fișierele șterse nu mai sunt stocate în memoria internă a calculatorului. Astfel, fișierele care se doresc a fi șterse sunt aduse în fereastra principală a programului de unde pot fi alese șase metode de distrugere a datelor.

Acestea variază de la cea mai rapidă, dar și cea mai nesigură, până la cea mai sigură însă totodată și cea mai lentă metodă, denumită Gutman, care constă în 35 de supra-scrieri aleatorii. Cei care vor să șteargă în totalitate urmele folosirii PC-ului pot folosi opțiunea Sensitive Folders Destroyer, asigurând în acest fel ștergerea datelor din cache, barele de istorie și lista fișierelor accesate recent, fără ca acestea să mai poată fi recuperate.

Wincleaner Destroy-it Pro
Producător Wincleaner

 

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro