Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Software ]

Magix Movie Edit Pro

Magix Movie Edit Pro este recentul program pentru editare video lansat de compania Magix, un nume nou în domeniu. Înregistrările în format analog și digital pot fi importate din fereastra pentru captură, iar atunci când se lucrează cu cele din prima categorie, utilizatorul poate opta pentru o unealtă ce detectează automat pauzele dintre înregistrările diferitelor scene.

În modul storyboard, Movie Edit Pro nu se deosebește cu mult față de alte softuri pentru editare video disponibile. Scenele din înregistrările digitale sunt plasate în storyboard pentru introducerea titlurilor, a tranzițiilor și adăugarea de sunete sau fișiere audio adiționale.

În modul timeline sunt disponibile nu mai puțin de 170 de tranziții, una mai utilă ca cealaltă, iar trecerea de la o scenă la cealaltă poate fi realizată și prin suprapunerea celor două clipuri cu care se lucrează.

Pentru proiectele încheiate este disponbilă o gamă largă de formate. Pe lângă cele uzuale precum DVD, Mini DVD sau VCD, fișierele pot fi exportate în QuickTime, RealMedia sau formatele specifice Windows Media.

În pachet este inclus și un disc bonus pe care se găsesc tranziții, efecte de sunet, video clipuri care pot fi folosite ca model de lucru, toate acestea sub titulatura Magix Media Manager.

Magix Movie Edit Pro
Producător Magix

 

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro