Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Componente ]

Carcasă de la Antec

Nuanța de negru a carcasei din oțel nu ne duce cu gândul la gama tip lifestyle, Antec SLK2650 dispunând de un finisaj mat. În spatele ușii care acoperă jumătatea superioară a panoului frontal sunt grupate lăcașele pentru drive-uri externe: patru pentru unități optice de 5,25" și două pentru hard disk-uri externe de 3,5". În spatele aceleiași uși se află și butoanele pentru alimentarea unității și pentru resetarea sistemului. În partea inferioră se găsesc două porturi pentru USB.

În spatele lăcașelor de 5,25" se află dispozitive de prindere care nu necesită alte unelte, ci permit scoaterea unităților după ce au fost decuplate cablul de date și cel de alimentare. Pentru HDD-urile externe nu sunt disponibile aceleași sisteme de prindere, însă pentru cele interne Antec oferă lăcașe prevăzute cu cauciuc pentru a reduce din vibrațiile hard disk-urilor.

Antec SLK 2650 este echipată cu o sursă de alimentare silențioasă, SmartPower 350W, iar sistemul este răcit de un ventilator de 120mm montat în spatele carcasei.

Antec SLK 2650
Specificații: format MIDI ATX Tower, dimensiuni 42x21x42, greutate 7,3kg, 2xUSB, cooler 120mm, sursă 350W.
Producător: Antec


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro