Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Imagine ]

 

LG Flatron L1930P

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: monitor TFT, diagonală 19", rezoluție maximă 1280x1024 pixeli, 75Hz, timp de răspuns 25ms, strălucire 300cd/m2, TCO ´03, intrări 1xD-Sub, 1xDVI-D dimensiuni 444x112x424 mm, greutate 7,2kg.
Ofertant LGE România, tel.: 021-233.24.91.

Pentru birouri de imagine!

Bogdan Hosu

Odată cu noua serie de monitoare TFT de 17 și 19" lansată, LG a introdus tehnologia f-Engine, prezentă și în cazul lui Flatron L1930P. Aceasta are la bază un cip care folosește tehnologia DAFI (Digital Adaptive Fine Image), ce are efect asupra stălucirii și contrastului, fără a modifica culorile. La rândul său, DAFI include două funcții: RCM (Real Color Managemant), care are ca scop redarea culorilor într-un mod cât mai natural și ACE (Adaptive Color and Contrast Enhancement), pentru un contrast sporit. Tehnologia a fost creată de companie pentru a oferi o calitate mai bună în timpul vizionării filmelor, rulării de jocuri, sau în cazul animațiilor 2D și 3D.

Deși monitorul oferă posibilitatea fizică de vizualizare în format portret, în cutia primită de noi nu am găsit nici un soft pentru susținerea acestei facilități. Tot la acest capitol trebuie menționat că piciorul de susținere permite ridicarea sau coborârea ecranului, iar rotirea stânga/dreapta poate fi realizată extrem de ușor datorită suportului de susținere circular.

Cu toate că rezoluția maximă este de 1280x1024 pixeli, L1930P admite și setări superioare de până la 1600x1200, însă doar în modul de vizualizare paning.

Meniul OSD permite accesul la funcțiile monitorului, cele mai importante fiind legate de f-Engine, butonul special destinat acesteia oferind 4 tipuri de setări: Movie, Text, User și Normal, în cel de-al treilea mod utilzatorul având posibilitatea de a regla valorile pentru contrast, RCM și ACE.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro