Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Sisteme ]

 

Dell Inspiron 9100

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: procesor Intel Prescott 3GHz, 512MB RAM, ecran LCD 15" panoramic, Ati Mobility Radeon 9700, hard disk Seagate 40GB 5400rpm, Samsung CD-RW/DVD-ROM, slot PC Card tip II, port infraroșu, touch pad, pointing stick, 1 bay interschimbabil, greutate 4kg.
Ofertant Genesys Software Romania, tel.: 021-242.05.42

Notebook cu greutate

Bogdan Hosu

Greutatea fizică a notebook-ului Dell Inspiron 9100 este datorată folosirii unui procesor desktop, care necesită o răcire sporită, deci un disipator de căldură serios. Pentru manevrarea cursorului este disponibil alături de touch pad și un pointing stick cu propriile butoane de accesare, utilizatorul având un total de patru asemenea butoane. Secțiunea multimedia nu este neglijată, în dreapta tastaturii fiind disponibile patru butoane ușor sesizabile cu care se pot controla fișierele de acest fel.

Așezat frontal, imediat sub dispozitivul de închidere, se găsește portul IR care poate fi folosit pentru transferul de date cu echipamente compatibile. În partea stângă, Inspiron 9100 dispune de un slot pentru PC Carduri tip II, alături de acesta fiind conectorii audio pentru căști și microfon, precum și un port FireWire. Dacă ai echipamente cu conectare pe USB, Inspiron 9100 te va mulțumi oferindu-ți cinci asemenea porturi dintre care două pentru introducerea de date.

Teste de performanță


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro