Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Imagine ]

 

HP_Scanjet_4070


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: interfață USB 2.0, senzor CCD, adaptor transparență, rezoluție optică 2400dpi, adâncime de culoare 48 biți, suprafață de scanare 21,6x29,7cm, dimensiuni 298x472x90mm, greutate 3,29kg.
Preț informativ: 129€ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant HP România, tel.: 021 - 222.20.72

Nou de la HP

Cristian Lăcraru

HP Scanjet 4070 este un scaner A4, cu conectare pe interfață USB. Instalarea reprezintă o etapă extrem de simplu de parcurs și fără etape demne de subliniat. Pe lângă funcția clasică de scaner, Scanjet 4070 mai are montat și un adaptor de transparență, ceva mai special.

Accesul la acesta se poate face nu neapărat prin dechiderea capacului echipamentului. În acest sens este pus la dipoziție un capac suplimentar ce permite accesul la adaptor și deține chiar și un suport pentru poze 10x15 ce urmează a fi scanate. Decizia de a apela la un astfel de artificiu rămâne la latitudinea utilizatorilor ținând cont de faptul că la scanare dispare o porțiune bună din marginile pozei. În altă ordine de idei, marginile din plastic din jurul sticlei scaner-ului nu sunt destul de înalte. Pentru a nu apărea probleme este nevoie ca utilizatorul să manevreze cu ceva mai multă atenție poziționarea documentului pe suprafața de scanare.

Retragerea lămpii durează aproximativ șase secunde, timp destul de mic ținând cont de faptul că pentru scanarea unui document utilizatorul are nevoie de ceva manevre în plus, nefiind vorba de un model ADF. În rest timpii de scanare sunt foarte buni, scaner-ul fiind destul de rapid. Pentru manevrare există dispuse frontal patru butoane.

Teste de performanță

Retragere lampă 6 secunde
Scanare A4 200 dpi 15 secunde
Scanare 10x15 cm 300 dpi 15 secunde

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro