Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Imagine ]

 

InFocus X2

Imaginea mărită

 

Specificații: strălucire 1600 ansi lumeni, contrast 2000:1, rezoluție maximă 800x600 pixeli, imagine cu diagonala maximă 6,5m, tehnologie DLP, aspect 4:3/16:9, intrare DVI, VGA, S-Video, greutate 3,1kg.
Ofertant Flamingo Computers, tel.: 021 - 222.50.41

InFocus X2

Bogdan Hosu

Nimic nu poate concura mărimea imaginii oferite de un proiector. Dacă ai acasă un perete liber pentru proiectarea imaginilor, InFocus X2 poate fi motivul unor seri "pierdute" în favoarea vizionării DVD-urilor sau a DivX-urilor de care dispui, oferind un contrast al imaginii de 2000:1 și 1600 de ansi lumeni strălucire. Datorită tehnologiei DLP (Digital Light Processing) de care dispune, X2 redă imaginile în culori clare și oferă un contrast peste media întâlnită de noi până acum.

Reglarea focalizării se realizează manual, ca și în cazul altor dispozitive de acest fel. Pentru instalare poate fi folosit codul culorilor valabil pentru fiecare din porturile de care dispune proiectorul. Totuși, cele mai bune performanțe se obțin la conectarea lui X2 cu un computer prin portul dedicat DVI.

Telecomanda din pachet dispune de de toate controalele necesare reglării imaginii, inclusiv cele pentru reglarea imaginii cu efect trapezoidal, precum și controale necesare în timpul prezentărilor cum sunt cele pentru derularea în timpul unui slide show.

Pentru utilizatorii care nu au răbdare să configureze setările de imagine sunt disponibile diferite presetări ale contrastului și strălucirii, pentru diferite situații de utilizare precum film sau prezentare. Pentru ultimul mod menționat puteți derula slide-show-urilor folosind telecomanda, după ce în prealabil proiectorul a fost conectat la portul USB al PC-ului folosind un cablu dedicat, inclus în pachet.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro