Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Imagine ]

 

iiyama ProLite H510

Imaginea mărită

 

Specificații: monitor TFT Active Matrix, diagonala 20,1" (51cm), rezoluție max. 1600x1200 pixeli, timp de răspuns 25ms, strălucire 250cd/m2, contrast 600:1, intrare 2xDVI, soft inclus, TCO´03.
Ofertant Maguay, tel.: 021 - 210.38.09, www.maguay.ro

Micul gigant

Bogdan Hosu

Imaginea, și mai ales mărimea acesteia a devenit un reper foarte important în cadrul unui sistem de calcul. Tehnologia LCD a rezolvat problema cu privire la spațiul de lucru ocupat pe birou și de atunci folosirea monitoarelor cu ecrane impunătoare nu a mai fost o problemă.

iiyama H510 este unul din monitoarele pe care ți l-ai dori să-l ai pe birou atunci când te vizitează prietenii sau colegii de serviciu. Cu o diagonală de 20,1", H510 poate mulțumi orice categorie de utilizatori cu excepția gamerilor, deoarece timpul de răspuns este limitat la 25ms. În rest, monitorul poate fi folosit pentru prelucrarea fotografiilor, oferind chiar și un mod de vizualizare portret (realizabil cu ajutorul unui soft inclus în pachet), dar și pentru editarea graficelor sau tabelelor de calcul cu multe linii și coloane datorită rezoluției 1600x1200 pixeli pe care o poate afișa.

iiyama H510 dispune de 4 porturi USB amplasate în partea inferioară pe care le poți folosi pentru conectarea oricărui dispozitiv de acest tip (mouse, tastatură, imprimantă, etc.). Dacă nu îți place să ții unitatea centrală pe birou, cu siguranță că cele patru porturi vor fi binevenite, mai ales că H510 oferă un sistem de prindere a cablurilor pentru un aspect al biroului cât mai estetic.

Poate cea mai importantă opțiune pe care o oferă meniul OSD este cea pentru temperatura de culoare. Tot din cadrul aceluiași meniu pot fi accesate setările pentru gamă sau 5 presetări pentru sharpness.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro