Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Septembrie 2004
[ Software ]

 

Proedition 200IG


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: 15 limbi străine, aproximativ 15,9 milioane cuvinte.
Preț informativ:
  - începând cu 24€
  -Update gratuit doi ani de la achiziție.
  -Service și asistență gratuită timp de 2 ani.
  -Discount pentru mai multe licențe
Ofertant: Proteus Group, tel: 0268 - 474.078

Arta traducerii

Elena Andreea Liță

Având ca limbă principală limba română, ProEdition 2001 este unul dintre cele mai puternice dicționare poliglot apărute până în prezent, cuprinzând atât cuvinte individuale, expresii consacrate, cât și structuri gramaticale complete (aproximativ 15,9 milioane de cuvinte).

Dicționarul conține cincisprezece limbi străine împărțite în module - general, tehnic și financiar bancar - acestea fiind la rândul lor împărțite în diverse domenii de activitate (numai dicționarul tehnic are peste 60 de domenii distincte!). În plus există și câteva dicționare specializate, dedicate mediului medical-farmaceutic, aviatic, militar etc.

Pentru o mai bună înțelegere a sensurilor din domeniul afacerilor și tehnic, aplicația este prevăzută cu module complementare explicative englez - englez. Traducerea se face cuvânt cu cuvânt dar și cuvânt cu expresie, dicționarul având și o facilitate ce-i permite pronunția nativă a cuvintelor existente în dicționar.

Pentru a putea căuta un cuvânt va trebui să încărcați cel puțin un dicționar, după care puteți începe căutarea. Programul vă permite să încărcați mai multe dicționare simultan, să căutați în toate dicționarele încărcate în memorie sau numai în cele dorite de voi, să creați dicționare proprii sau să adaugați și alte sensuri la cuvintele din bazele de date standard. De asemenea, programul interceptează automat textul tastat în aplicația activă, simplificând astfel procesul de căutare.

ProEdition memorează ultima stare în care a rulat aplicația. Astfel, la următoarea pornire a programului, acesta va apărea în același loc (dacă este posibil) și va încărca aceleași dicționare.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro