Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Septembrie 2003
[ Divertisment ]

Jocul cu CD și DVD, poze și filme

Cristian Lăcraru

Jocul cu micile filme de familie, realizarea de CD-uri și DVD-uri, plăcerea de a introduce efecte, artificii sau animații pot deveni lucruri la îndemână pentru oricine dintre noi, sigur și dacă dorim asta J. Nu cred însă că nu vă mănâncă "mausul" să trimiteți una-două poze prietenilor, și nu orice fel de poze, ci unele personalizate. Adăugarea de text, de efecte, de alte astfel de artificii, face ca amintirile de pe "pelicula cu biți" să fie mai grăitoare și cu un impact sporit asupra sentimentelor prietenilor. Una dintre soluții este prezentă în următoarele rânduri și face parte din suita soft a companiei Roxio. Cele 4 softuri prezentate într-o variantă "arhivată" în articolul de față se referă în principal la realizarea filmelor, realizarea CD-urilor și DVD-urilor, manipularea informației multimedia, inserția de efecte și manevrarea fișierelor.

Funcțiile prezente în cele 4 pachete de soft nu sunt specifice singular fiecăruia dintre acestea. Ele se regăsesc oarecum, într-o mai mică sau mai mare măsură și în altele. Rămâne ca voi să stabiliți care variantă de soft se potrivește cel mai bine cerințelor personale.

Programele prezente mai jos fac parte din clasa uneltelor pentru amatori-avansați, nu au pretenții de profesioniști, însă reprezintă unul din pașii ce trebuie urmați pentru a trece încet, încet către profesionism. Prețurile acestora sunt corelate cu cele spuse mai devreme, așa că iată încă un motiv în plus de a nu ezita și de a încerca măcar unul dintre acestea.

Distracție maximă!

 

Roxio VideoWave Movie Creator
PUNCTAJUL OBTINUT
 
Imaginea mărită
Roxio Easy CD & DVD Creator 6
PUNCTAJUL OBTINUT

 
Roxio VideoWave Power Edition 5
PUNCTAJUL OBTINUT

 
Roxio Photo Suite Platinum Edition 5
PUNCTAJUL OBTINUT

Imaginea mărită

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro