Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Septembrie 2003
[ Componente ]

 

Aopen AX4C Max
Imaginea mărită teste de performanță

 

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 180$ (fără TVA).
Ofertant Quartz Computer
tel.: 021- 402.81.27

Aopen AX4C Max

Ștefan Iliescu

Există producători care în momentul lansării unui nou cipset au deja pregătit un model de placă cu acesta și producători care nu se grabesc niciodată să fie primii pe piață. Aopen face parte din a doua categorie, acesta fiind și motivul pentru care ne-am mirat la auzul veștii că urmează să primim un model Aopen cu cipset 875P.

Arhitectura plăcii nu diferă prea mult față de modelul de referință, producătorul preferând probabil să nu aducă modificări de design doar de dragul modificării, lucru foarte bun în esență. Cu toate acestea, a fost preferat controlerul Gigabit Ethernet Broadcom 5702, celui proprietar Intel. La fel ca și în cazul modelului Abit, pe placă există patru conectori Serial ATA. Doi sunt controlați de SouthBridge, oferindu-se suport RAID 0. Ceilalți doi se află în grija controlerului Promise PDC20378, care permite RAID 0, RAID 1, cât și RAID 0+1.

Interesantă este prezența pe placă e unui BIOS de siguranță, foarte util în cazul unei încercări eșuate de flash-uire a BIOS-ului de bază.

Specificații: cipset Intel 875P, FSB 800 MHz, 4xDIMM DDR max. 4 GB, 2xIDE ATA/100, 4xSerialATA 150 (2xICH5 + 2xcip Promise), Gigabit LAN.

[ Această prezentare face parte din articolul "Intel 875P, alias Canterwood" ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro