Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Septembrie 2003
[ Componente ]

   

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 218,8$ (fără TVA).
Garanție: 24 luni

Ofertant Tape Computer
tel.: 021-330.57.83

Abit IC7-G

Ștefan Iliescu

Prezentată într-un pachet mai atractiv față de cutiile folosite până acum, modelul de la Abit nu beneficiază totuși de coloratura de tip brad de Crăciun a altor modele. Alături de placă, toate accesoriile, manualul și CD-urile adiționale se află într-o cutie separată, contribuind la o imagine generală de eleganță.

Așa cum ne-am obișnuit la modelele Abit, conectorii Paralel ATA sunt orientați orizontal, cu pinii înspre lateralul plăcii. Inginerii de la Abit au considerat că cei doi conectori SATA oferiți de SouthBridge nu sunt de ajuns, așa că au mai adăugat doi, controlați de un cip Silicon Image separat. Dacă suportul RAID oferit de SouthBridge-ul ICH5/R se limitează la RAID 0, controlerul Silicon Image oferă atât RAID 0 cât și RAID 1.

Pe spatele plăcii se află patru conectori USB 2.0 și unul FireWire, în cutie fiind disponibilă o extensie cu două USB și două FireWire. Controlerul audio ALC650 oferă suport pentru 6 canale, pe spatele plăcii existând ieșiri pentru cinci canale, alături de S/PDIF in și out.

Specificații: cipset Intel 875P, FSB 800 MHz, 4xDIMM DDR max. 4 GB, 2xIDE ATA/100, 4xSerialATA 150 (2xICH5 + 2xcip SiliconImage), Gigabit LAN.

[ Această prezentare face parte din articolul "Intel 875P, alias Canterwood" ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro